Мнения на пациенти

Заболяването ми е наследствено.Проблемите ми датираха от около 20 годишна възраст.Не обръщах особено внимание въпреки болките.Ходих къде ли не и в София , Варна , Стара Загора.Навсякъде ...операция....Много страшно ми се виждаше и все отлагах.Докато не срещнах Д-р Драганов.Той ме мотивира така , че безрезервно му се доверих.С деликатността си ми показа , че нямам друг избор. Оперирах си единият крак....успешно.За което му благодаря безкрайно, но не послушах съвета му за това , че и другият ще е проблем и трябва до месеци да го оперира....И ето след 4 години аз отново търся неговото съдействие ...май позакъснях, за което се чувствам виновна , че не го послушах. Имам ярката представа вече какво означава болен и опериран крак.Оперираният е добре ...болният е зле и с тромб и температура и т.н.Искрено се радвам , че имаме такъв специалист в Бургас.И само да отбележа....не правя платена реклама...аз съм живата истина за това което ми се случва в живота.

Д-р. маг . инж . Васева
Електроинженер.

Преди 4 месеца се оперирах в УМБАЛ Дева Мария при д-р Драганов. Имах големи разширени вени на десния крак които влача от години. Не съм си и помислял, че може да са вече само спомен! Чувствам се превъзходно и благодаря от цялото си сърце на него и целия екип на Съдова хирургия на болница Дева Мария.

Петър Великов
инженер

След второто раждане ми остана "спомен" - разширени вени на левия крак тежест и отоци след края на работния ден. По препоръка на приятелка посетих д-р Драганов. Благодарна съм, че се вслушах в съвета му и се оперирах. Сега кракът мие лек и без оток а белезите почти избледняха. Чувствам се супер. Благодаря Ви д-р Драганов!

Яна Стоянова
учител

Страдам от разширени вени от 20 години. Изкарах два тромбофлебита. Почти цяла година имах варикозна рана на левия крак. След преглед при д-р Драганов се подложих на операция. Само за два месеца раната се затвори. Сега кракът ми е слаб и почти като здравия. Искрено Ви желая докторе да сте здрав и да помагате на хората!

Иван Георгиев
пенсионер

Изпратете мнение

Използвайте формата по-долу за да споделите вашето мнение за нас